Geen producten (0)

Carpacciosalade met pestomayo en veel vegan kaas

Voor de liefhebbers van kaas en pittige smaken is deze carpaccio ideaal. De peper van de carpaccio, de umami van de tomaten en Simply V hartig en Vantastic Foods Grattugiato Strooikaas, pijnboompitjes. Dit geheel komt samen door een pestomayonaise die je in handomdraai hebt gemaakt. 

Wat heb je nodig?

Vegan Carpaccio Black Pepper
Strooikaas (Grattugioto)
Remia Mayolijn
La Bio Idea Basilicumpesto 
Simply V Hartig
Zakje rucola
Pijnboomptjes
rode ui
Cherrytomaatjes 
Kappertjes

 

 


Bereidingswijze

Begin met het maken van de pesto-mayonaise. Deze is simpel: Meng mayonaise met een paar theelepels basilicumpesto. 

Verhit vervolgens een koekenpan en rooster de pijnboompitten tot ze licht beginnen te bruinen. Snijd de cherrytomaten in kwarten en de rode ui in halve ringen.
Snij kleine reepjes van de Simply V Hartig. Je kunt ook met je handen de plakken in stukjes breken zodat je vlokjes kaas krijgt.
Leg de rucola op een bord. Leg de carpaccio, de tomaatjes en de rode ui op de rucola. Strooi de GRattugiato strooikaas, vlokjes Simply V hartig, kappertjes, cherrytomaatjes en de pijnboompitten over de carpaccio salade.
Drappeer de pestomayonaise over de salade. Als je liever streepjes trekt dan kan je de pestomayonaise aanmaken met zonnebloem- of olijfolie.  


Eet smakelijk!

Vmarkt maak gebruik van cookies om de website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.