Geen producten (0)

Chorizo Vegan Varkensoortjes - Wheaty




Ingrediënten

1 Wheaty Chorizo
1 veganistisch bladerdeeg (al gedaan)
240 g zijde tofu
1 teentje knoflook
1 dozijn verse basilicumblaadjes
gist vlokken


Bereiding

Doe de zijden tofu in de blender. Verwijder de schil van de chorizo en snij in kleine stukjes. Voeg de chorizo en knoflook toe aan de tofu en mix tot alles goed gemengd is.

Snijd de basilicumblaadjes fijn en roer ze door de tofumix .

Rol het bladerdeeg uit op het werkoppervlak en verdeel de vulling gelijkmatig over het hele deeg. Laat ongeveer 1 cm vrij rond de randen. Rol beide uiteinden van het deeg op tot het midden. Sluit het met het vetvrij papier dat bij het deeg werd geleverd en bevries ongeveer 45 minuten tot een uur.

Verwarm de oven voor (tot 200 ° C). Snijd het opgerolde deeg in plakken van ongeveer 1,5 tot 2 cm dikte. Plaats de "varkensoren" op een bakplaat (bedekt met bakpapier), maar laat voldoende ruimte tussen de plakjes. Strooi er wat gistvlokken over en bak het 40 minuten.

Laat ze afkoelen voordat je ze serveert!