Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Lekker in een Potje Rosemary Damaged Hair Mask Mini 30 ml

€ 6,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad - Levertijd 1-8 dagen vanaf besteldeadline
Omschrijving

Dit haarmasker van Lekker in een potje is een cadeautje voor beschadigd en droog haar of zielige puntjes. Je masseert het masker in bij de punten (stijl haar of slag) en bij extreem droog, krullen of kroeshaar kun je je hele coupe inmasseren. Het masker dringt diep door in je haar en gaat verlies van proteïnen tegen, wat belangrijk is bij beschadigd haar. Laat het masker het liefst een uur zitten en was het dan uit met shampoo. De hele nacht is nog beter, maar vergeet dan geen badmutsje op te doen ter bescherming van je kussen.

Ingrediënten
Biologische kokosolie, vitamine E, essentiële rozemarijn olie & liefde.

Meer weten?

Voordat we je uitleggen wat dit haarmasker voor een fantastische dingen met je haar doet, adviseren we je dit product te gebruiken in je badjas, oude kleren of gewoon lekker in je blootje. Zo voorkom je nare vlekken in je kleding.

Bij sluik haar is het handig om alleen de puntjes in te smeren en bij extreem broos haar, kroeshaar of mooie krullen kan eventueel het hele haar. Vooral bij roos- of hoofdhuidproblemen werkt dit masker goed, maar moet dan wel twee keer met een milde shampoo worden uitgewassen.

Wat doen deze ingrediënten precies met jouw kapsel? De kokosolie zorgt ervoor dat je haar dikker en sterker wordt, voorkomt uitdroging en geeft een glanzend effect aan je haar. Het verzorgt van binnenuit, net als de vitamine E. Deze stimuleert de bloedtoevoer in de hoofdhuid, zodat de haarfollikels de juiste bouwstoffen ontvangen voor een optimale haargroei. Dit werkt goed tegen gespleten en droge haarpunten. Tot slot werkt de rozemarijnolie met haar zwavelgehalte en silica goed voor een glanzend effect, stimuleert het de haargroei en voorkomt het roos.

Lekker in een Potje Rosemary Damaged Hair Mask Mini 30 ml