Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Lekker in een Potje Strawberry & Lemon Lip Scrub 15 ml

€ 6,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad - Levertijd 1-8 dagen vanaf besteldeadline
Omschrijving

Een lipscrub op basis van suiker, sojawas, sheaboter en kokosolie die ruikt naar toetjes en zomer. Smaakt heerlijk en is natuurlijk genoeg om op te eten! Verzorgt je lippen zonder verslavend te zijn. De scrub neemt alle losse velletjes mee en zorgt voor zachte, egale lippen waar lippenstift langer en mooier op blijft zitten. Of verwen en bescherm je lippen na het scrubben met een lipbalm

 

Ingrediënten
Biologisch kristalsuiker, biologische sojawas, biologische sheaboter, biologische kokosolie, vitamine E, natuurlijke aardbei smaak, natuurlijke citroensmaak & liefde.

Meer weten?
De ingrediënten in deze lipscrub zijn zorgvuldig uitgezocht. De biologische kristalsuiker zorgt voor het scrub-effect en maakt het extra lekker. Sheaboter wordt heel goed geaccepteerd door de huid en de lippen, doordat zij niet-verzeepbare bestanddelen heeft. Het heeft goede vochtbindende eigenschappen en voorkomt of verzorgt droge/gesprongen lippen. De kokosolie zorgt voor hydratatie van de lippen en de sojawas verzacht ze. Bovendien versterkt de sojawas de andere ingrediënten. Vitamine E werkt als krachtig antioxidant, dat wil zeggen dat het veel vitamines bevat en agressieve stoffen die de cellen of weefsels aantasten tegenhoudt. Al met al houdt vitamine E je lippen dus gezond en jong en werkt het toevallig ook erg goed tegen uv-straling. De aardbeiolie zorgt voor een heerlijk zomerse geur en de essentiële citroenolie helpt tot slot tegen verharde plekken en vuil op de huid. Daarbij ruikt het ook nog heerlijk naar citrusvruchten. De lippenbalsem werkt niet verslavend, waardoor je het minder hoeft te gebruiken. Tot slot werkt de kristalsuiker goed bij losse velletjes, winterlippen en voor een gezonde doorbloeding. Gebruik het maximaal 1 keer per dag voor egale lippen, bijvoorbeeld voordat je lippenstift aanbrengt.