Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Lekker in een potje Cotton Candy Body Butter 270 ml

€ 17,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad - Levertijd 1-8 dagen vanaf besteldeadline
Omschrijving

Een zachte body butter op basis van biologische kokosolie. Heerlijk voor de droge huid. De body butter smelt direct in de hand, zodat het makkelijk uitsmeert. Wanneer je iets meer uit het potje neemt dan is het ook geschikt als massageolie. Geniet van de zoete geuren van suikerspin en laat je verwennen! 

Ingrediënten
Biologische kokosolie, vitamine E, snoep geurolie*, roze mica poeder 

*Omdat snoep-geur niet uit een plant komt hebben wij hier voor een synthetische, alcoholvrije geurolie gekozen.

Meer weten?

De ingrediënten in deze body butter hebben ieder hun eigen werking. Zo werkt de kokosolie antibacterieel, door het laurine- en caprinezuur wat erin zit. Zodra je deze stoffen op de huid aanbrengt veranderen ze in monocaprina en monolaurin. Wat betekent dat nou precies? Eigenlijk dat ze de beschermende laag op je huid blijven vervangen. We raden het af om de body butter op het gezicht te gebruiken.

Naast kokosolie zit er vitamine E in deze body butter, wat een veel voorkomende vitamine in de huid is. Het zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrand en dat de voedingsstoffen in deze body butter dieper in de huid komen te liggen. Daarbij vermindert en verzorgt het littekens en striae. De roze mica poeder is een mineralen kleurstof en zelfs eetbaar. Het voegt verder niets toe qua verzorging, maar is ook zeker niet schadelijk voor de huid. Het ziet er gewoon lekker zoet uit.