Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Lekker in een Potje Natural Minty Deodorant 105 ml

€ 14,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad - Levertijd 1-8 dagen vanaf besteldeadline
Omschrijving

Deze deodorant heeft een soort pasta-substantie. Wrijf een beetje deodorant ter grootte van een erwtje zacht tussen duim en wijsvinger en smeer het in je oksel. Dit werkt het fijnst als je vingers of je oksels nat zijn, dan smeert het gemakkelijk weg. De baking soda laat vieze geurtjes achterwege en de pepermuntolie zorgt voor een heerlijk frisse geur. De deodorant is zo natuurlijk dat je een hap zou kunnen nemen (dit raden we trouwens niet aan, zonde van je deodorant en ook niet echt lekker).

 

Ingrediënten
Biologische kokosolie, baking soda (zuiveringszout), maïzena, essentiële pepermuntolie & liefde.

Let op: Een enkeling kan reageren op baking soda (zuiveringszout).

Meer weten?
Baking soda is een wondermiddel dat je misschien kent uit koekjes-recepten. Het is inderdaad een onderdeel van bakpoeder, maar kan ook een reinigend effect hebben op de huid. Het doodt namelijk bacteriën en neutraliseert luchtjes, waardoor het een eventuele zweetgeur weet te voorkomen. Bacteriën houden namelijk niet van baking soda. Waar een normale deodorant de zweetlucht verbloemd met een frissere geur, zorgt baking soda ervoor dat de zweetlucht niet eens ontstaat.

Daarbij zorgt de kokosolie ervoor dat de deodorant goed smeerbaar is en verzorgt het de huid onder de oksel. Maizena zorgt er op haar beurt voor dat vuil en overtollig vet van de huid wordt verwijderd en door de pepermuntolie ontstaat er een frisse geur, die zorgt dat je opgewekt, wakker en met een koel gevoel onder de oksel de dag begint. Een leuk weetje hierbij; pepermunt geur helpt bij het stoppen met roken!

Is de deodorant hard? Maak een beetje vloeibaar door te wrijven tussen duim en wijsvinger en eventueel een drupje water. Breng de deodorant aan direct na het douchen op warme, schone en natte oksels