Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Lekker in een potje Lemon & Mint Foot Soak 270 ml

€ 15,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad - Levertijd 1-8 dagen vanaf besteldeadline
Omschrijving

Na de zomer hebben je voeten het waar te verduren. In de ijzige kou buiten en dan weer in warme schoenen binnen. Gun jouw voeten een liefdevolle verzorging. Met een natuurlijk voetenbadje met een basis van magnesiumzout en essentiële oliën. Je hebt een eetlepel nodig voor een teiltje warm water. Relax tot het water afkoelt. Het badje maakt je voeten zacht en fris, zeker als je je voeten er ook mee scrubt in het badje. Ruikt naar pepermuntjes en citroen.

Ingrediënten
Magnesiumzout, essentiële pepermuntolie, essentiële citroenolie & liefde van Dewi.

 

Meer weten?

Een verrassing voor je voeten, echt waar. Het magnesiumzout in dit voetenbadje heeft een sterk ontgiftende- en ontzurende werking. Het trekt zout uit je voeten en neemt daarbijschadelijke stoffen mee. Bovendien helpt het goed bij pijnlijke spieren of blessures en neutraliseert het de eventuele zweetvoeten. Maar het allerfijnst, waarvoor je het eigenlijk allemaal doet, is de ontspannende en stress verminderende werking van de stoffen die het zout produceert.

De essentiële pepermuntolie geeft niet alleen een frisse geur aan je voeten, het zorgt er ook voor dat je opgewekt en wakker wordt. Het werkt bij vermoeide voeten. Een leuk weetje hierbij is dat pepermuntgeur goed helpt bij het stoppen met roken! Mocht dat voor jou relevant zijn. De essentiële citroenolie helpt tot slot tegen schimmel en versterkt de nagels. Ook helpt de olie tegen eelt, likdoorn of verharde plekken op de huid. Daarbij ruikt het heerlijk naar pepermuntjes en citroen.