Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zao Mascara Zwart

€ 18,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Omschrijving

Zwarte hypoallergene mascara voor gevoelige ogen

Gevoelige ogen? Roept mascara bij jou beelden op van roodheid en irritatie? ZAO heeft voor de meest gevoelige ogen mascara's ontwikkeld, op basis van natuurlijke producten. Dus ook voor jou.

Petrochemische bestanddelen die irritatie kunnen veroorzaken vind je niet terug in deze zwarte mascara. ZAO kiest voor natuurlijk, en wanneer mogelijk, voor biologisch. Zo bestaat deze mascara voor gevoelige ogen voor 100% uit natuurlijke grondstoffen, waarvan minimaal 42% biologisch is.

Voor meer volume en een zichtbare krul, breng je deze mascara aan bij de haarwortel van je wimpers. De voedende ingrediënten doen daar al hun werk.

ZAO maakt cosmectica die voedt, herstelt, beschermt

ZAO gelooft dat make-up niet alleen moet accentueren of verfraaien, maar ook moet verzorgen en voeden. Daarom kiest ZAO voor bestanddelen die zowel de gebruiker als het product zelf en de natuur ten goede komen.

Enkele hoofdingrediënten van deze zwarte mascara

- Hydrolaat van biologisch geteelde bamboebladeren
Ook gekend als phyllostachysNigra Extract. Dit is een bijproduct van de destillatie van bamboebladeren dat hoofdzakelijk bestaat uit silica en vaak gebruikt wordt in de Oosterse geneeskunde omwille van zijn herstellende eigenschappen. Het zorgt voor regeneratie doordat het betrokken is bij de synthese van collageen en elastine.

-Microbestanddelen van zuiver zilver
Zilver is een mineraal met een desinfecterende werking. Het wordt daarom vaak gebruikt in cosmetica en natuurlijke verzorgingsproducten.

- Acacia gom of Arabische gom
Deze grondstof is rijk aan polysacchariden en glycoproteïnen en zorgt als bindmiddel in de mascara voor een goede hechting van het product. Daarnaast heeft Arabische gom een verzachtend en kalmerend effect op de slijmvliezen van de ogen. Dit voorkomt dat er irritatie optreedt na het gebruik van de zwarte mascara.

  • Zwarte hypoallergene volume mascara van ZAO
  • niet getest op dieren,
  • 100% natuurlijk & vegan - 42% biologisch,
  • draagt het EcoCert en Leaping Bunny Label,
  • bevat geen synthetisch parfum. Het parfum is afkomstig van natuurlijk vanille-extract.
  • De meest gevoelige ogen kunnen deze natuurlijke mascara verdragen. Hij is geschikt voor regelmatig gebruik en kan je makkelijk verwijderen met Alana, de make-upremover van Amanprana, of de Gentle Cleanse & Make-up remover van Green People.

ZAO biedt ook een bruine hypoallergene mascara voor meer volume aan.

Elk ZAO product wordt verpakt in een zakje van stevig katoen.

Zao Mascara Zwart