Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vegusto No-Muh Classic Blue 200 gram

€ 6,49 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Omschrijving

Vegusto No-Muh Classic Blue Style
Een echte traktatie, zowel warm of koud geserveerd. De No-Muh Blue Classic kan worden geraspt of gesneden en heeft een consistentie vergelijkbaar met halfzachte kaas en is tegelijkertijd lekker romig.

No-Muh Blue Classic kan worden geraspt om op salades te gebruiken, pasta, pizza en nog veel meer, en past perfect bij jouw favoriete recepten.

De veganistische No-Muh, Blue Classic is zuivelvrij, cholesterol vrij, lactose vrij, caseïne-vrij en vrij van dierlijke ingrediënten. Vegusto plantaardige kazen bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, aroma en conserveringsmiddelen en zijn niet getest op dieren. De No-Muh kazen zijn geschikt om in te vriezen, behalve de No-Moo, Melty.

Ingrediënten
Water, plantaardige oliën en vetten niet-hydr. (Kokosnoot, canola), rijstmeel, aardappelzetmeel, notenboter (100% amandelen), steenzout, gist, bindmiddel (carrageen), kruiden, aroma (plantaardig), rijstzetmeel, melkzuur (plantaardige)

Geproduceerd met energiek water met behulp van Schauberger-technologie in een 100% vegetarische, veganistische fabriek. Vegusto gebruikt geen soja en ook geen palmolie in de productie.

Alle zuivelvrije No-Muh kazen worden veganistisch gecertificeerd door de Britse Vegan Society.

Vegusto No-Muh Classic Blue Style