Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Madécasse Salted Almond Chocola 63% 100 gram

€ 3,49 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Omschrijving

Madécasse – Twee Amerikaanse ontwikkelingswerkers werken op Madagaskar en zetten een coöperatie op om daar zelf chocolade te produceren. Ze noemen het project: ‘Grown in Africa. Made in Africa’. Of zo als wij dat zeggen ‘from tree to bar in Madegascar’. Het is niet alleen fantastische chocolade maar kent door deze methode ook nog eens vier keer de impact van fair trade. Lekker en goed, zo zien wij dat graag.Madécasse – Twee Amerikaanse ontwikkelingswerkers werken op Madagaskar en zetten een coöperatie op om daar zelf chocolade te produceren. Ze noemen het project: ‘Grown in Africa. Made in Africa’. Of zo als wij dat zeggen ‘from tree to bar in Madegascar’. Het is niet alleen fantastische chocolade maar kent door deze methode ook nog eens vier keer de impact van fair trade. Lekker en goed, zo zien wij dat graag.
Biologisch: niet-gecertificeerd, gewoonweg omdat dat tè duur is. “De boeren weten hun geld beter te besteden dan aan dure bestrijdingsmiddelen,” aldus Brett Beach, een van de twee initiatiefnemers. “En in de verste verten worden ook geen bestrijdingsmiddelen gebruikt.”

Ingrediënten
Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, amandel, zonnebloemlecithine

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 599 kcal/2486 kj, vet 42,0 g waarvan verzadigd 25,0 g, koolhydraten 46,4 g waarvan suiker 32,2 g, eiwit 8,9 g, zout 0,102 g

Kan sporen van noten, pinda’s en melk bevatten.