Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Benevo Pawtato Small Knots Paarse Zoete aardappel

€ 3,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Omschrijving

Benevo Pawtato Small Knots Paarse Zoete aardappel
De nieuwe veganistische hondenkluifjes van Benevo zijn glutenvrij gemaakt van paarse zoete aardappels en rijst. Deze kluifjes zijn stevig en vergelijkbaar met de niet veganistische rawhide kluiven, maar dan 100% plantaardig. Deze vegan botten zijn geschikt voor kleinere honden.

Niet geschikt voor honden jonger dan 4 maanden. Door het formaat zijn deze Cruelty-Free Pawtato Knots niet geschikt voor grotere honden die snacks in proberen te slikken i.v.m. verstikkingsgevaar. Afmeting: ongeveer 5-6 cm lang en 3 cm dik.

Kies altijd een passende snack voor uw hond. Houdt toezicht tijdens het kluiven.

De Paarse Pawtato Knots zijn smakelijke, kleine hondenkluifjes op basis van meerdere zoete aardappelsoorten. Deze natuurlijke kluifjes zijn vrij van kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen.
Bevat beta caroteen (van nature aanwezig) - een natuurlijke anti-oxydant, vezels - goed voor de darmen, vitamine C - voor het immuunsysteem en kalium - bevorderlijk voor de spieren.

Cruelty free: De Pawtato Knots van Benevo zijn vrij van vlees, eieren, zuivel, soja en tarwe. 
De Benevo producten worden niet op dieren getest.

 

Ingrediënten
Paarse zoete aardappel (50%), oranje zoete aardappelmeel (25%), tapiocazetmeel, rijstmeel (9,4%), plantaardige glycerine, biergist, kaliumsorbaat.


150 g


Analyse inhoud

ruwe eiwit 2 %
vet min. 0.5 %
vezels max. 0.5 %
as 1 %
vocht max. 17 %