Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vegavero Organic Matcha Tea for Cooking, 100 gram

€ 14,99 (inclusief btw 6%)
Op voorraad - Levertijd 1-8 dagen vanaf besteldeadline
Omschrijving

MATCHA is al honderden jaren in het hart van de Japanse ceremonies geweest en is zelfs langer gebruikt voor haar medicinale doeleinden in China. Matcha is tot op heden een van de meest krachtige natuurlijke antioxidanten, door zijn unieke teeltproces. De Matcha-struiken worden onder de schuilplaats van de zon gekweekt om het proces van fotosynthese te vertragen. Dit stimuleert CHLOROPHYLL en aminozuren. De jonge bladeren worden fijn handpicked, kort gestoomd, vervolgens in de koelkast gedroogd om de smaak te verdiepen. De bladeren worden dan in een fijn poeder gestenigd.

Voordelen van Matcha omvatten versterkte immuunsysteem, cardiovasculaire gezondheid, ontgifting en mentale alertheid. Door Matcha's unieke vorm van cafeïne, bekend als Theophylline, wordt een toename van de energieniveaus en focus zonder de aversieve effecten van cafeïne opgemerkt. Matcha maakt geestelijke alertheid van de geest nog een rust van het lichaam.

Ons Matcha poeder is ook extreem veelzijdig. De aardse smaak van Matcha is uitgegroeid tot een nietje voor inventieve recepten, waarbij persoonlijkheid en afmeting aan gerechten worden toegevoegd. Gebruik onze Matcha Kookpoeder in smoothies, koken, lattes en in bakken om een ​​aantal fantastische unieke smaken te creëren! Het kan gebruikt worden in voedsel, smoothies en sappen om een ​​unieke smaak te geven.

Productkwaliteit
Het product wordt verpakt in Duitsland volgens de hoogste normen per GMP, ISO 9001 en HACCP-concept en hygiëne regulatie (EU-verordening EG 852/2004).

Het product is 100% VEGAN, ORGANIC en NATURAL, en vrij van gelatine, gluten, lactose en GMO.

Het product is gecertificeerd door de Vegan Society als een voedselsupplement voor Vegan.