Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Sophie’s Kitchen Vegan Crab Cake 250 gram

€ 5,75 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Omschrijving

Sophie’s Kitchen Vegan Crab Cake 
Deze 100% plantaardige crab van Sophie's Kitchen  is gemaakt zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, conserveermiddelen of toegevoegde suikers,  Maar belangrijker: hetzelfde genot van zeekrabben, maar dan zonder deze diertjes zelf. Helemaal vegan dus. 
Deze crabcakes hoeven in slechts 10-15 minuten in de oven. Nog sneller: slechts 2-4 minuten in de pan.
Veelzijdig en heerlijk, je brengt de smaak van de zomer en de zee naar je bord met deze heerlijke krabvrije lekkernijen!

Ingrediënten
Water, koolzaadolie, erwtenproteïne, erwtenzetmeel, konjac poeder, zeewierpoeder, aardappelzetmeel, rijstvlokken (van bruine rijst), zeezout, organische agave nectar, biologische appelciderazijn, selderiepoeder, fenegriek, alginaat (van zeewier), zwarte peper, droge mosterd, laurier, calciumhydroxide, nootmuskaat, gember, paprika, kruidnagel.

HOE BEREID JE: CRAB CAKES?
Volledig gekookt - eenvoudig opwarmen.
Voorbereiding: ontdooien in koelkast 's nachts.
Bereidingswijze: Bak in een koekenpan met olie naar keuze. We zijn dol op het gebruik van kokosolie. (Geen magnetron)
Draai regelmatig om zelfs aan beide kanten bruin te kleuren. Dash of Pepper, Crushed Red Chili Flakes en hete saus. O

Tijd: 10-15 minuten Warmte: gemiddeld warm
Serveersuggestie: probeer te serveren met een Squeeze of Lemon en Dollop of Tartar Sauce
Combinatie: geweldig in combinatie met pasta, seizoensgebonden tuingroenten of voor een twist probeer als een taco en geniet met een gekoelde Pinot Blanc of je favoriete bier!

Sophie’s Kitchen Vegan Crab Cake